Sparkom

Izrada web sajta Dnevna Doza Kosarke

DDK ili DNEVNA DOZA KOŠARKE predstavlja portal napravljen kao rezultat potrebe iskrenih ljubitelja košarke  ...
Izrada web sajta Dnevna Doza Kosarke

DDK ili DNEVNA DOZA KOŠARKE predstavlja portal napravljen kao rezultat potrebe iskrenih ljubitelja košarke. Nešto potpuno drugačije u svetu košarkaških vesti i informacija, nudeći svojim korisnicima košarkaške sadržaje bez ikakvog senzacionalizma već proverene  vesti iz sveta kako evropske tako i svetske košarke.

Za sve uzraste ljubitelja košarke, DDK nudi različite kvalitetne stranice kao što su VESTI, ZANIMLJIVOSTI, INTERVJU, VIDEO. Novitet je naknadno kreirana KLADIONICA na sajtu DDK gde su iznete analize za Evroligu i NBA, čime korisnicima pomažu da dođu do sigurnog dobitka. 

Sa ponosom možemo reći da DNEVNA DOZA KOŠARKE predstavlja  projekat, gde je Sparkom učestvovao od pružanja stručnih saveta, preko celokupne izrade portala do pružanja  stručne podrške, čime nastavljamo uspešnu saradnju. Namenski za DDK smo napravili SMS naplatu servisa za kladionice.

Posetite
Dnevna doza kosarke izrada web portala
Dnevna doza kosarke izrada web portala
Dnevna doza kosarke izrada web portala
Dnevna doza kosarke izrada web portala
Dnevna doza kosarke izrada web portala Dnevna doza kosarke izrada web portala
Vođenje lagera
Ovo će biti kratka tema, ali opet verujemo da je važna i da će se neko od vas u njoj i prepoznati. Vođenje lagera tj. briga o artiklima koje imamo na
Više
Barkodovi i cene na nalepnici
Igrom slučaja zadesimo se mi tako u jednoj veleprodaji kancelarijskog materijala, brdo kutija ispred magacina, još veće brdo unutra. Provučemo
Više
Toneri kertridzi riboniPolovni delovi