Sparkom

Izrada web sajta 5. com

5.com d.o.o. predstavlja  firmu koja se bavi specijalizovanim razvojem softvera iz oblasti ugostiteljstva...
Izrada web sajta 5. com

5.com d.o.o. predstavlja  firmu koja se bavi specijalizovanim razvojem softvera iz oblasti ugostiteljstva. Godine rada dovele su do sticanja bogatog softverskog iskustva. Svojim korisnicima nude sve na jednom mestu, upravljanje projektom, implementaciju, informacione sisteme, POS opremu, fiskalnu opremu, održavanje i servis. Neprekidnim praćenjem razvoja Informacionih Tehnologija i usavršavanjem znanja predstavljaju lidara iz njihove oblasti poslovanja, pružajuci svojim korisnicima sve, počevši od consaltinga do realizacije.

Njihov moto je: "SOFTWARE FOR BUSINESS AND PLEASURE"

Pri  izradi  sajta za 5.com d.o.o. koristili smo najsavremeniju tehnologiju, izvršili smo povezivanje sa facebook stranicom i omogućili prikaz svih postova sa facebook-a na sajtu. Na taj nacin je olakšano praćenje rada firme 5.com d.o.o. od strane  svih posetioca sajta.

Ukoliko potencijalni korisnici žele da stupe u kontakt i dobiju potrebne informacije, mogu ostvariti lako i jednostavno putem live chat-a.

Posetite
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta
Petcom izrada sajta Petcom izrada sajta
Vođenje lagera
Ovo će biti kratka tema, ali opet verujemo da je važna i da će se neko od vas u njoj i prepoznati. Vođenje lagera tj. briga o artiklima koje imamo na
Više
Barkodovi i cene na nalepnici
Igrom slučaja zadesimo se mi tako u jednoj veleprodaji kancelarijskog materijala, brdo kutija ispred magacina, još veće brdo unutra. Provučemo
Više
Toneri kertridzi riboniPolovni delovi