Sparkom P.R.
 • Sparkom P.R.

  Sparkom LPFR

  Sparkom LPFR je lokalni procesor fiskalnih računa koji je obavezan element novog modela fiskalizacije. Jednostavan korisnički interfejs vodi u direktnu komunikaciju Vaše kase sa Poreskom upravom. Težili smo da olakšamo i prilagodimo rad što većem broju korisnika, kao i da obezbedimo sigurnost, a eliminišemo moguće greške.

Karakteristike

Sparkom P.R.

Karakteristike

 • Intuitivan korisnički interfejs omogućava laku obuku novih korisnika i jednostavan je za korišćenje
 • Brza i jednostavna instalacija
 • Nije zahtevan, funkcioniše i na računarima slabije konfiguracije
 • Izdavanje fiskalnih računa bez internet konekcije
 • Slanje računa u PU po uspostavi internet konekcije, maksimum period od 5 dana
 • Kompatibilan je sa svim ESIR rešenjima koja su akreditovana od strane Poreske uprave
 • Podržava rad u operativnim sistemima: Windows

Konstantno praćenje LPFR-a

Sparkom P.R.

Konstantno praćenje LPFR-a

Pratimo trenutni status uređaja, da li ima neposlatih ili nepotvrđenih računa od strane Poreske uprave i intervenišemo kako bismo otklonili smetnju, a time eliminisali mogućnost poreskog prekršaja.

Slanje računa

Sparkom P.R.

Slanje računa

Izdavanje fiskalih računa možete vršiti i bez internet konekcije, a sa prvom uspostavom internet konekcije računi će se proslediti Poreskoj upravi. Imajte u vidu da je zakon propisao da se u roku od 5 dana računi moraju poslati u PU, pa Vam svakako preporučujemo da uspostavite stabilnu internet vezu.

Kod korisnika koji imaju stabilnu internet konekciju svi fiskalizovani računi se prosleđuju Poreskoj upravi u kratkom vremenskom periodu, tako da ne dolazi do zastoja u slanju računa, povećanja finansijskog zaduženja kartice, tj. bezbednosnog elementa.

Vraća povratnu informaciju

Sparkom P.R.

Vraća povratnu informaciju

LPFR prikazuje odgovor u prozoru u slučaju greške ili zahteva koji treba izvršiti, kao što su unos ispravnog PIN-a, odabir čitača kartice u slučaju da imate dva ili više prikačenih na računar, zatim ubacivanje čitača, ubacivanje kartice itd.Sparkom LPFR
5
+ pdv / mesečno
60 + pdv / godišnje
mesečno plaćanje
godišnje plaćanje


Korisnici naših softverskih rešenja