Sparkom P.R.
  • Sparkom P.R.

    Prednosti softvera naspram kase

    Da li izabrati softver ili kasu? Za koji način poslovanja se opredeliti?

Današnjica nam donosi mogućnost bržeg i jednostavnijeg obavljanja svakodnevnih poslova. Vlasnici se odlučuju za prilagođavanje novim tokovima kako bi svim sektorima omogućili lakše, a kvalitetnije poslovanje, povezivanje i deljenje informacija.

Usled najavljenog procesa fiskalizacije, firme se odlučuju za softver, tj. ESIR, ili za integrisanu kasu.

Kod softvera, osim izdavanja svih vrsta računa i svih tipova transakcija, koji su propisani novom fiskalizacijom, imate i mogućnost kreiranja svih tipova dokumenata, bilo da su ulazni ili izlazni, zatim sagledavanje svih tipova izveštaja, kao i prilagođavanje rada više korisnika na više nivoa, u skladu sa potrebama. Prilikom hardverskog kvara na računaru, brzom instalacijom softvera na novom uređaju nastavlja se rad u eFiskalizaciji.

Sparkom VP softver možete koristiti sa udaljene lokacije kroz cloud rešenje koje omogućava administraciju prodajnih mesta, tako da u svakom trenutku možete kontrolisati svoje poslovanje, kompletan sistem dostupan je i preko mobilnog uređaja. Olakšano je praćenje zaliha, a intuitivni korisnički interfejs omogućava laku obuku novih korisnika.

Ono što softver pruža jeste mogućnost izrade eFaktura, koje su pridodate softveru i time je objedinjen sistem za kreiranje računa, tako da ovim rešenjem dobijate dve stvari u jednoj.

Kod integrisane kase poslovanje izgleda drugačije. Hardverski fiskalni uređaj, kao što je kasa, tablet, mobilni telefon, preporučuje se za poreske obveznike sa malom frekvencijom izdavanja fiskalnih računa po danu, i ovo rešenje naizgled deluje jednostavnije. Na ovakvim uređajima imate ograničenu mogućnost kreiranja dokumenata, kao i samu kontrolu nad celokupnim poslovanjem.

Ako pogledamo šta nam tržište nudi, prisutna su akreditovana ESIR rešenja, koja se razlikuju po svom načinu rada, i funkcijama koje pružaju. Utisci sa rada na terenu nam pokazuju da korisnici koji jednom uvide prednost softvera i njegovih funkcija, opredeljuju se za isti i u startu reše sve ono što će se zakonski zahtevati od njih.

Upoznavanje sa načinom rada u Sparkom VP programskom rešenju možete izvršiti pregledom video snimaka na https://www.youtube.com/channel/UC-tHaw2BHnMzpLegGTG1ycw.

Budite u korak sa novitetima i odlučite se za pametno i olakšano poslovanje.

eFakture

Sparkom P.R.

eFakture

Šta su eFakture? Kada počinje primena zakona o elektronskom fakturisanju? Ko je u obavezi da prima/šalje elektronske fakture?

Saznaj više

Vođenje lagera

Sparkom P.R.

Vođenje lagera

Da li znate koliko robe imate na stanju i koja je njena vrednost? Ko brine o lageru?!

Saznaj više

Excel ili poslovni program

Sparkom P.R.

Excel ili poslovni program

Prednosti i mane rada u Excel-u i programskim rešenjima namenjenim poslovnim korisnicima

Saznaj više
Korisnici naših softverskih rešenja