Sparkom

Prednosti softvera naspram kase izbor načina poslovanja

Da li izabrati softver ili kasu? Za koji način poslovanja se opredeliti?...
Prednosti softvera naspram kase izbor načina poslovanja

Današnjica nam donosi mogućnost bržeg i jednostavnijeg obavljanja svakodnevnih poslova. Vlasnici se odlučuju za prilagođavanje novim tokovima kako bi svim sektorima omogućili lakše, a kvalitetnije poslovanje, povezivanje i deljenje informacija.

Usled najavljenog procesa fiskalizacije, firme se odlučuju za softver, tj. ESIR, ili za integrisanu kasu.

Kod softvera, osim izdavanja svih vrsta računa i svih tipova transakcija, koji su propisani novom fiskalizacijom, imate i mogućnost kreiranja svih tipova dokumenata, bilo da su ulazni ili izlazni, zatim sagledavanje svih tipova izveštaja, kao i prilagođavanje rada više korisnika na više nivoa, u skladu sa potrebama. Prilikom hardverskog kvara na računaru, brzom instalacijom softvera na novom uređaju nastavlja se rad u eFiskalizaciji.

Sparkom VP softver možete koristiti sa udaljene lokacije kroz cloud rešenje koje omogućava administraciju prodajnih mesta, tako da u svakom trenutku možete kontrolisati svoje poslovanje, kompletan sistem dostupan je i preko mobilnog uređaja. Olakšano je praćenje zaliha, a intuitivni korisnički interfejs omogućava laku obuku novih korisnika.

Ono što softver pruža jeste mogućnost izrade eFaktura, koje će biti pridodate softveru i time biće objedinjen sistem za kreiranje računa, tako da ovim rešenjem dobijate dve stvari u jednoj.

Kod integrisane kase poslovanje izgleda drugačije. Hardverski fiskalni uređaj, kao što je kasa, tablet, mobilni telefon, preporučuje se za poreske obveznike sa malom frekvencijom izdavanja fiskalnih računa po danu, i ovo rešenje naizgled deluje jednostavnije. Na ovakvim uređajima imate ograničenu mogućnost kreiranja dokumenata, kao i samu kontrolu nad celokupnim poslovanjem.

Ako pogledamo šta nam tržište nudi, prisutna su akreditovana ESIR rešenja, koja se razlikuju po svom načinu rada, i funkcijama koje pružaju. Utisci sa rada na terenu nam pokazuju da korisnici koji jednom uvide prednost softvera i njegovih funkcija, opredeljuju se za isti i u startu reše sve ono što će se zakonski zahtevati od njih.

Upoznavanje sa načinom rada u Sparkom VP programskom rešenju možete izvršiti pregledom video snimaka na https://www.youtube.com/channel/UC-tHaw2BHnMzpLegGTG1ycw.

Budite u korak sa novitetima i odlučite se za pametno i olakšano poslovanje.

Vođenje lagera
Ovo će biti kratka tema, ali opet verujemo da je važna i da će se neko od vas u njoj i prepoznati. Vođenje lagera tj. briga o artiklima koje imamo na
Više
Barkodovi i cene na nalepnici
Igrom slučaja zadesimo se mi tako u jednoj veleprodaji kancelarijskog materijala, brdo kutija ispred magacina, još veće brdo unutra. Provučemo
Više
Polovni deloviRezervni delovi za građevinske mašine
Sparkom